'Werken aan morgen' is investeren in gezondheid

11-12-2019    10:50   |    Glastuinbouw Nederland

Meer werkplezier, minder ziekteverzuim en hogere productiviteit; welke ondernemer wil dat nou niet? Het programma ‘Werken aan morgen’ van Stigas is een investering in de gezondheid, vitaliteit en betrokkenheid van het bedrijf en de medewerkers. Inschrijven voor de bedrijfsaanpak is nog mogelijk.

Stigas heeft een speciaal programma voor bedrijven met meer dan vijftien medewerkers. Dankzij een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds zijn aan deelname geen kosten verbonden. Van belang is wel om niet te lang te wachten, aangezien het aantal plaatsen beperkt is. De aanpak is bestemd voor agrarische en groene bedrijven in Nederland die zijn aangesloten bij Colland.

Investeren in duurzame inzetbaarheid zorgt voor een waardevolle en langdurigere relatie tussen de werkgever en de medewerker. Dit zorgt voor gezonde en vitale medewerkers en voorkomt dure en tijdrovende personeelswisselingen. Het geeft de medewerker rust en ruimte zich te ontwikkelen. Waar mogelijk werkt Stigas samen met andere sectorpartijen zoals Kasgroeit.

Lees hier verder

(Foto: Stigas/Glastuinbouw Nederland)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Regels ACM eerlijke claims

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft vuistregels opgesteld voor duurzaamheidsclaims die bedrijven...