Webshop Hortilux voor reserve-onderdelen

22-09-2021    09:48   |    Goedemorgen

Voor de start van het nieuwe belichtingsseizoen is het belangrijk om te checken of de installatie nog steeds in topconditie verkeert. Regelmatig onderhoud verzekert een optimale hoeveelheid groeilicht en daardoor hoogste productie, waarmee het maximale rendement uit de installatie wordt gehaald. Hortilux maakt het de teler nu nog makkelijker door lancering van het online orderportaal, waar eenvoudig en snel onderdelen kunnen worden besteld. Voor de introductie biedt de groeilichtspecialist t/m 31 oktober 5% korting op de eerste bestelling.

Het nieuwe orderportaal heeft alle kenmerken van een moderne webshop waarmee thuis ook gewinkeld wordt: een duidelijke navigatie, foto’s en beschrijvingen van de meest bestelde artikelen en inzicht in orderhistorie en facturen. Daarnaast krijgt de klant direct de voor hem geldende prijzen te zien. Bestellen wordt dus makkelijker en sneller, met slechts een paar muisklikken!

Om het orderportaal te introduceren, is er een speciale actiemaand gestart waarbij elke klant t/m 31 oktober 5% korting ontvangt op zijn eerste order. Met de code vijfprocent bij afrekenen wordt deze korting automatisch doorgevoerd. Het nieuwe orderportaal richt zich in eerste instantie op Nederlandse klanten, maar wordt binnenkort verder uitgebreid richting het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op orderportaal.hortilux.com (Nederlandse versie) of webstore.hortilux.com (Engelse versie). Om een account aan te vragen, neem contact op met de afdeling Customer Care van Hortilux (parts@spam-protecthortilux.com) of vul het contactformulier in op de webshop.


Wilt u meer weten over het efficiënt inzetten van groeilicht?

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u direct het kennisdocument toe. Daarnaast ontvangt u eenmaal per drieweken een kennisartikel over groeilicht.

Meer artikelen