Webinar GreenTech en Hortilux op 15 juni

04-06-2021    09:47   |    Goedemorgen

LED-groeilicht biedt een duidelijke meerwaarde zoals productieverhoging, een betere kwaliteit en sneller kunnen telen. Daarnaast biedt LED-belichting nieuwe mogelijkheden, onder meer doordat het lichtspectrum kan worden afgestemd op het gewas, het elektriciteitsverbruik lager is en er minder warmtetoevoer is naar de planten.

Er is veel behoefte aan kennis over de juiste inzet van LED-belichting. Denk daarbij aan de bewezen resultaten voor uw teelt, de duurzaamheidswinst en het rendement uit investeringen. Het webinar ‘Growing succesfully with LED’ door GreenTech en Hortilux geeft antwoord op veel vragen. Kijk op 15 juni 10.00 uur om waardevolle inzichten te krijgen over investeringen, total cost of ownership, lichtrecepten, warmtebalans in de kas en efficiënt telen.

Toptelers Richard ter Laak en Jean-René Briand en teeltadviseur Poul Erik Lund delen hun ervaringen en geven hun visie op de toekomst. Ook wordt meer verteld over de gloednieuwe HORTILED Top Intense en Sirius groeilichtsystemen. Mis het niet, en registreer hier!


Wilt u meer weten over het efficiënt inzetten van groeilicht?

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u direct het kennisdocument toe. Daarnaast ontvangt u eenmaal per drieweken een kennisartikel over groeilicht.

Meer artikelen