Samenwerking tussen Hortilux en Daeyoung GS

15-08-2022    10:36   |    Goedemorgen

Hortilux Schréder is verheugd aan te kondigen dat het een overeenkomst heeft met Daeyoung GS. Op grond van de distributieovereenkomst is Daeyoung GS bevoegd om Hortilux-producten te verkopen aan haar klanten in Zuid-Korea, waarmee de groeilichtspecialist zijn aanwezigheid in het land versterkt.

Daeyoung GS is een van de toonaangevende tuinbouwleveranciers in Zuid-Korea en biedt 30 jaar tuinbouwervaring. Het team biedt klanten technische ondersteuningsdiensten, kennis en producten op meerdere niveaus om aan hun verschillende behoeften te voldoen.

Hortilux Schréder staat internationaal bekend om zijn innovatieve hoogwaardige LED-groeilichtoplossingen in kas-, indoor- en vertical farming projecten. Sinds het begin loopt Hortilux voorop als het gaat om innovatie in professioneel groeilicht voor de internationale tuinbouw en worden oplossingen wereldwijd toegepast.

Harm Ammerlaan, Commercieel Directeur bij Hortilux: “We zijn erg trots op onze samenwerking met Daeyoung GS als onze nieuwe distributeur in Zuid-Korea. Daeyoung GS helpt ons op strategisch niveau om onze aanwezigheid in Zuid-Korea verder uit te bouwen. Hun marktfocus, ondersteuningsniveau en praktijkervaringen vormen de essentiële zakelijke basis voor een succesvol partnerschap en langdurige groei naar veel tevreden klanten. We zijn enorm enthousiast over deze samenwerking en verwelkomen Daeyoung GS als nieuwe channel partner van Hortilux.”


Wilt u meer weten over het efficiënt inzetten van groeilicht?

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u direct het kennisdocument toe. Daarnaast ontvangt u eenmaal per drieweken een kennisartikel over groeilicht.

Meer artikelen