Hortilux lanceert nieuwe HORTILED Top-armaturen

Hortilux lanceert nieuwe HORTILED Top-armaturen

Hortilux introduceert binnenkort twee nieuwe HORTILED Top-armaturen. Deze LED-armaturen onderscheiden zich door een veelzijdig en innovatief ontwerp, waardoor ze zeer flexibel toepasbaar zijn in zowel nieuwbouwprojecten als bestaande groeilichtinstallaties. Telers die kiezen voor een gelijkblijvend lichtniveau kunnen - ten opzichte van HPS- hun energiekosten verlagen. Daarnaast maken de armaturen het mogelijk om het lichtniveau te verhogen bij gelijkblijvende energiekosten.

De nieuwe armaturen vormen een verdere uitbreiding van de HORTILED Top-serie van Hortilux, waar onder meer de Summit- en Vertex-armaturen toe behoren. De nieuwe armaturen van Hortilux zijn uitstekend toe te passen in nieuwbouwprojecten. In bestaande kassen kunnen HPS-armaturen met een vermogen van 1000 en 600 Watt probleemloos worden vervangen door deze nieuwe armaturen, zonder dat aanpassingen aan de elektrische installatie nodig zijn.

Flexibel toepasbaar
Hortilux ontwikkelt en produceert haar HORTILED Top-armaturen honderd procent in eigen beheer. Hierdoor is er volledige controle over de kwaliteit van de armaturen en voldoen deze ruimschoots aan de eisen die worden gesteld aan het intensieve gebruik in een kas. Uniek is daarnaast dat de nieuwe HORTILED Top-armaturen zich kenmerken door een veelzijdig en innovatief ontwerp, waardoor ze zeer flexibel toepasbaar zijn. Ook zijn de nieuwe armaturen beschikbaar met verschillende uitstralingshoeken en daardoor geschikt voor zowel hogere als lagere kasconstructies. Verder is sprake van een optimale lichtverdeling, bij elk gewastype en kasconstructie. De nieuwe HORTILED Top-armaturen zijn gunstig geprijsd en behoren qua prestaties tot de toparmaturen in de markt.

Meer weten?
Neem voor de precieze specificaties van de nieuwe HORTILED Top-armaturen contact op met Hortilux. Het bedrijf deelt deze informatie graag met je en zij kunnen, aan de hand van een calculatie en lichtplan, inzichtelijk maken wat deze nieuwe armaturen voor jou kunnen betekenen. Ook kun je de productbrochure - die zal worden geďntroduceerd bij de officiële lancering van de armaturen - dan als eerste ontvangen.


Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v