Green Simplicity genomineerd

20-03-2019    08:30   |    Goedemorgen

Groeilichtbedrijf Green Simplicity uit Andijk is een van de finalisten voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018/2019. Het bedrijf van Wessel van Paassen is genomineerd in de categorie MKB Klein.

Green Simplicity ontwikkelt en levert betaalbare LED-verlichting teeltsystemen voor de tuinbouw. Samen met zijn klanten gaat Van Paassen op zoek naar het juiste lichtrecept voor de planten.

Finalisten
Het bedrijf is door de jury van de ondernemingsverkiezing gekozen uit 90 genomineerde bedrijven. In drie categorieën zijn er nog 30 finalisten, die strijden om de titel Beste Onderneming van Noord-Holland. Op 15 mei worden de winnaars in de categorieën Grootbedrijf, MKB Midden en MKB Klein bekendgemaakt. Naast drie juryprijzen is er ook een publieksprijs te winnen. Van 25 maart tot en met 13 mei kan het publiek stemmen via www.ovnh.nl.Wilt u meer weten over het efficiënt inzetten van groeilicht?

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u direct het kennisdocument toe. Daarnaast ontvangt u eenmaal per drieweken een kennisartikel over groeilicht.

Meer artikelen