Deel ook jouw mening over groeilicht!

26-11-2019    11:06   |    Goedemorgen

Belichting is onmisbaar voor de groei van een gewas en heeft invloed op bijna alle teeltfacetten. Maar met welke uitdagingen hebben telers te maken bij de inzet van groeilicht? Om het antwoord op die vraag te krijgen, heeft Goedemorgen in samenwerking met Hortilux een enquête opgesteld.

We zijn benieuwd in welke mate de inzet van groeilicht aansluit bij jouw doelstellingen als teler. Dit is ook interessant als je geen gebruik maakt van een groeilichtinstallatie. Daarom vragen wij je een korte enquête in te vullen.

De eerste vijftien respondenten ontvangen het boek 'Plant Empowerment: the basic principles', ter waarde van € 125,- gratis thuis per post. Daarnaast belonen we ook de vijf respondenten die de meest interessante inzichten bieden met een exemplaar van het boek. Alle deelnemers ontvangen bovendien na afloop van het onderzoek de onderzoeksresultaten.

Deelnemen?
Wil je deelnemen aan het groeilicht-onderzoek en kans maken op het Plant Empowerment-boek? Klik dan op onderstaande button.

Wilt u meer weten over het efficiënt inzetten van groeilicht?

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u direct het kennisdocument toe. Daarnaast ontvangt u eenmaal per drieweken een kennisartikel over groeilicht.

Meer artikelen