Smartbadge biedt ook voordelen voor exposanten

Smartbadge biedt ook voordelen voor exposanten

Een paar dagen geleden hebben we je al verteld over de invoering van de Smartbadge op HortiContact. Dit biedt natuurlijk niet alleen voordelen aan de bezoeker, maar ook exposanten kunnen volop hun creativiteit kwijt om het maximale resultaat uit de scanner te halen. Hoe? Daarover vertellen we je graag meer.

De Smartbadgereader is als het ware een leadmagneet. Met een simpele handbeweging krijgt de bezoeker informatie van het bedrijf en andersom geldt hetzelfde. Een goede positionering van de reader is dan ook van groot belang. Wanneer je reader een prominente plek heeft in je stand zijn bezoekers veel sneller geneigd om te scannen. Zo kun je de scanner bijvoorbeeld plaatsen naast een innovatief product.

Maar niet alleen de positionering draagt bij aan het succes van de smartbadgereader. Door er leuke (win)acties aan te koppelen, zorg je ervoor dat meer (potentiële) klanten hun gegevens bij jou achterlaten. Ook kun je er voor kiezen om bezoekers zich via de reader aan te laten melden voor de nieuwsbrief van je bedrijf. Ook kun je een spelelement toevoegen in je stand. Bezoekers mogen hier dan aan deelnemen, zodra ze hun badge hebben gescand. Een ideale manier om het aantal leads van de beurs te vergoten!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v