Nieuwe uitgave KAS verschenen

14-09-2017    10:00   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Vanaf vandaag valt de nieuwste uitgave van KAS door de bus. Thema in dit nummer is klimaat & kassenbouw. De cover wordt gesierd door Dick Kooij en W.P. van den Berg van Gerbera United, die ook een uitgebreid interview geven.

Binnen het thema klimaat & kassenbouw wordt onder meer aandacht besteed aan speciale kassen in het Midden-Oosten waar kan worden geteeld onder extreme omstandigheden. Ook vertelt KE GrowAir over de waarde van een optimale homegene luchtverdeling en licht Porta Nova de keuze voor specifieke klimaatschermen in de nieuwbouw toe. En hoe kansrijk is bio-energie in de glastuinbouw?

Verder sprak KAS met Peter Maes over het 50-jarige jubileum van Koppert Biological Systems, wordt vooruit geblikt op de Dutch Agri Food Week in oktober en komt de aanpak van meeldauw in rozen aan bod. Enkele 'founding fathers' van Benefits of Nature vertellen over de resultaten tot nu toe, Rabobank Westland roept toeleveranciers op om meer samen te werken en het Zwiterse ClimeWorks haalt CO2 uit de buitenlucht voor de teelt van groenten.

Dit alles en nog veel meer valt te lezen in de nieuwste uitgave van KAS die vanaf vandaag door de bus valt bij alle ontvangers. Ontvangt u KAS nog niet of wilt u een extra nummer bestellen? Mail dan naar redactie@spam-protecttuinbouwcommunicatie.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws